Hemsidor

 

 

När vi får uppdrag att göra hemsidor lägger vi stor vikt vid en noga genomtänkt funktion, stilren och användarvänlig design, kortfattade texter, snygga bilder och stämningsulla filmer. Efter att sidan är klar vill vissa kunder själva sköta löpande uppdateringar, andra vill slippa det jobbet och ringer då oss för att enkelt och bekvämt få det gjort. När det kommer till programmeringen och webhotell har vi ett mycket gott samarbete med LG IT i Ludvika. Tillsammans har vi många års erfarenhet.

 

 

 

Kajkrogen   ScandRail Sweden AB
ScandRail Sweden AB ville ha en ny hemsida. Vi fick i uppdrag att planera och designa om den från grunden. Även att följa med ut på arbetsuppdrag och fotografera samt skriva texter.
Länk till sidan.

 

 

 

Kajkrogen   Kajkrogen
Kajkrogen har ett underbart läge vid sjön Väsman. Det ville vi framhäva när vi designade deras nya hemsida. Med all vår fotografering ville vi förmedla en känsla av kvalitet och trivsel med solnedgång som pricken över i.
Länk till sidan.

 

 

 

Farstukvisten   Farstukvisten
Farstukvisten behövde en hemsida som skulle visa hela utbudet på fastigheter samt vara enkel för dem att uppdatera själva. Det blev ett mycket omfattande arbete. Vi la upp idé och design samt skrev texter och fotograferade alla bilder.
Länk till sidan.

 

 

Ludvika Stadsbud   Ludvika Stadsbud
På Ludvika Stadsbudskontor önskade man en mycket enkel hemsida som inte ska behöva uppdateras så ofta. Vi fotograferade snygga bilder till bildspelen samt designade och html-programmerade sidan.
Länk till sidan.

 

 

Grangärde Musteri   Grangärde Musteri
Vi designade och gjorde även html-programmeringen för denna hemsida. Målet var att följa utseendet på etiketterna som är så signifikativa för Grangärde Musteri. Det ekokogiska musteriet som nått stora framgångar på marknaden med sina "Tillman"-produkter. Hela produktsortimentet fotograferades och frilades för smälta in i bakgrunden.
Länk till sidan.

 

 

Ludvika El   Ludvika Elinstallation
För design och programmering av denna sida står LG IT. Vi fick i uppdrag att göra uppdateringar, bland annat fota och byta ut bilder samt skriva texter.
Länk till sidan.

 

 

 

 

 

   
  email