Hemsidor

 

 

När vi får uppdrag att göra hemsidor lägger vi stor vikt vid en noga genomtänkt funktion, stilren och användarvänlig design, kortfattade texter, snygga bilder och stämningsulla filmer. Efter att sidan är klar vill vissa kunder själva sköta löpande uppdateringar, andra vill slippa det jobbet och ringer då oss för att enkelt och bekvämt få det gjort. När det kommer till programmeringen och webhotell har vi ett mycket gott samarbete med LG IT i Ludvika. Tillsammans har vi många års erfarenhet.

 

 

 

Kajkrogen   Kajkrogen
Kajkrogen har ett underbart läge vid sjön Väsman. Det ville vi skulle framgå när vi designade den nya sidan. Med all vår fotografering ville vi förmedla en känsla av kvalitet och trivsel med solnedgång som pricken över i.

 

 

 

Farstukvisten   Farstukvisten
Farstukvisten behövde en hemsida som skulle visa hela utbudet på fastigheter. Det blev en mycket omfattande hemsida. Vi la upp idé och design samt skrev texter och fotograferade alla bilder. Idag sköter Farstukvisten själva sina uppdateringar.

 

 

Ludvika Stadsbud   Ludvika Stadsbud
På Ludvika Stadsbud önskade man en mycket enkel hemsida som inte ska behöva uppdateras så ofta. Vi fotograferade snygga bilder till bildspelen samt designade och programmerade sidan.

 

 

Rolling Mill Service   Rolling Mill Service
LG IT designade och programmerade hemsidan till Rolling Mill Service. Vi fick i uppdrag att skapa en ny logotype och fotografera alla bilder.

 

 

Grangärde Musteri   Grangärde Musteri
Vi designade och gjorde även html-programmeringen för denna hemsida. Målet var att följa utseendet på etiketterna som är så signifikativa för Grangärde Musteri. Det lilla ekokogiska musteriet som nått stora framgångar på marknaden med sina "Tillman"-produkter. Hela produktsortimentet fotograferades och frilades för smälta in i bakgrunden.

 

 

Ludvika El   Ludvika Elinstallation
Designen var redan gjord av LG IT när Ludvika Elinstallation kom till oss för att få hjälp med olika förändringar. Vi såg över sidans funktioner och texter. Gjorde justeringar och fyllde den med nya och relevanta fotografier.

 

 

 

 

 

   
  email